A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Kapcsolat

Üzemeltető:

Virág Dávid Zsolt EV.

3533 Miskolc, Mányoki u 52.

Telefon: 06702033159

Email: info@szerszam-agora.hu

Adószám: 68786375-1-25

Nyilvántartási szám: 52250787

Személyes átvétel, vevőszolgálat helye:

3530 Miskolc, Vörösmarty u. 53.

 

Szerszám kínálatunkban főleg - de nem kizárólag - a lengyelországi TOYA S.A. szerszámgyártó termékcsaládjai találhatóak. A több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező TOYA mára Európa egyik legdinamikusabban feljődő szerszámpiaci szereplője. Üzletpolitikájuk lényege: folyamatos termékfejlesztés és minőségbiztosítás mellett a megfizethető árszint megtartása. Professzionális és barkács kategóriában is kiváló minőségű és ár/érték arányú termékeket kínálnak.

YATO termékcsalád:

Magas minőségű szerszámok, amik megfelelnek az ipari körülmények közötti felhasználásnak, törésgaranciát vállal rájuk a gyártó. Ajánlott autoszervizeknek, összeszerelő üzemeknek, gumiszervizeknek és mindenkinek, akinek munkájához vagy hobbijához fontos a szerszámok elnyűhetetlensége.

VOREL termékcsalád:

A TOYA gyár otthoni és barkács felhasználásra szánt szerszámai. Otthoni barkácsoláshoz, a ház körüli munkákhoz, autó karbantartáshoz nincs feltétlenül szükség prémium minőségű szerszámokra. Azoknak ajánlott, akiknek nincs szükségük az ipari minőségszintre, de tartós, kiváló minőségű szerszámokkal szerelnék fel otthon a garázst.

Ha bármilyen kérdése van lépjen velünk kapcsolatba fenti elérhetőségeink bármelyikén!

 

Title Text
Nem lépek be.